Изненадващо разкритие! Футболист на Лудогорец реди трансфер в Китай

Драгош Григоре

Доста любопитна информация дойде от съседна Румъния. Според бившия шеф на Динамо Букурещ – Джовани Бекали, защитникът на Лудогорец Драгош Григоре урежда трансфер в Китай.

Любопитното е, че самият той поне до края на сезона няма намерение да напуска Разград, а чрез връзките си, ще уреди на свой бивш съотборник да стане треньор в Китай.

Става дума за Клаудиу Никулеску, който е играл с Григоре в Динамо Букурещ. Той е треньор от 2012 г., като най-големият му успех е Купа на Румъния с Волунтари през 2017 г.

„В момента Никулеску има предложение от втора дивизия на Китай. Парите са огромни – 2,5 млн. евро за него и екипа му. Драгош Григоре участва в този трансфер. Тези дни всичко това трябва да стане ясно тези дни“, каза Бекали за mytex.ro.

Медията допълва, че не е изключено обаче през лятото и самият Григоре да последва Никулеску в Китай, където ще получава пари, които няма как да вземе в България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ