Капитанът и звездата на Левски от вчера обект на вандалски акт! Вижте щетите, които сами ще трябва да покрият

Левски Лукойл нефтохимик волейбол мъже 20

С нарязани гуми на автомобилите си се оказаха двама волейболисти на „Левски София“ след мача с „Нефтохимик 2010“. „Сините“ се наложиха с 3:2 при домакинството си на шампиона в дерби, продължило близо 2 часа и половина. След срещата посрещачът Иван Петров установил, че и четирите гуми на личния му автомобил са нарязани. Капитанът Смилен Мляков също имал щети по своя джип – една спукана гума.

От „Левски София“ са на мнение, че това деяние едва ли е свързано със самия мач. В залата е имало едва 5-6 привърженици на бургаския тим, половината от които деца. Най-вероятно става дума за вандалски акт в Студентски град. Автомобилите са били оставени на паркинга зад зала „Христо Ботев“, където има и ресторант в американски стил.

Тази вечер са останалите срещи от предпоследния кръг на редовния сезон в Суперлигата. Мачовете са: „Черно море Баск“ – „Хебър“, ЦСКА – „Миньор“, „Пирин“ – „Добруджа 07“, „Монтана“ – „Дунав“ и „Дея спорт“ – „Марек Юнион Ивкони“.

„24 часа“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ