Мисията на Люпко е успешна! Шефът в ЦСКА одобори двама футболисти

люпко петрович

Мисията на Люпко Петрович в Босна и Херцеговина беше успешна, информира „Меридиан мач“. Според изданието, консултантът на „червените“ е харесал двама футболисти, които е наблюдавал.

Босненският халф Емил Халилович и сръбският защитник Дарко Лазич може да получат предложение от „армейците“, след като са били лично одобрени от Петрович.

Халилович е опитен 29-годишен халф, който е силен и с двата крака. Той има и богат международен опит, като до момента е играл в кариерата си за чешкия Храдец, словашкия Спартак (Търнава), австрийския Блау-Вайс Линц, а сега е сред лидерите на ФК Сараево.

24-годишният Дарко Пазич е типичен централен защитник, висок 190 см. Той е бил футболист на Цървена звезда и Спартак Суботица в родината си, а след това е играл за руския Анжи, както и за турските Аланияспор и Денизписпор. Той има мачове за всички юношески и младежки национални отбора на Сърбия.

Цената на Халилович е фиксирана на 250 000 евро. Същото е и положението с Пазич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ