Пътищата на Берое и Бандата се разделят? Защитникът мечтае за трансфер в ЦСКА или Левски

Берое - Етър (4) бандаловски

Иван Бандаловски може да не подпише нов договор с Берое. Засега двете страни се разминават и не могат да стигнат до споразумение. Настоящият конкракт на десния бранител е до края на сезона, след което става свободен агент и може да си тръгне без пари. Бандаловски вече е получил предложение за нов договор, но развитие няма,пише „Тема спорт“.

Наскоро Берое обяви удължаването на контрактите на Мартин Камбуров и Александър Цветков. Спортният директор Валентин Грудев сподели, че се водят разговори и с други и се надява на положителна развръзка.

Бандата бе желан от Левски и ЦСКА през зимата, но никой не бе съгласен да плати откупната му клауза, след като в началото на юни той става свободен агент.

Иван Бандаловски пристигна под Аязмото в началото на 2018 година и подписа за година и половина. Той се обвърза със заралии като свободен агент, след като преди това разтрогна договора си с кипърския Анортозис. Според запознати желанието на бранителя е да продължи кариерата си в друг клуб – по възможност в чужбина или в някой от софийските грандове.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ