Рекордът ще падне в неделя! Левскарите искат да влязат в сектора на Лудогорец!

Левски фенове сектор б

Феновете на Левски ще подобрят рекорда за най-посетен мач от Първа лига този сезон (извън дербито с ЦСКА) в неделя срещу Лудогорец, ако продължават да купуват билети за мача със същите темпове. В момента „Герена“ е разпродаден на 70%, а до дербито с разградчани остават още три дни. Пропуските за сектор „А“ свършиха, за сектор „В“ има ограничени бройки, а ултрасите по традиция ще напълнят „Б“ непосредствено преди двубоя и няма съмнения, че и тази трибуна ще е пълна.

Еуфорията сред „сините“ фенове е толкова сериозна, че в социалните мрежи и форумите много от тях призовават ръководството да бъдат отпечатани още билети и да бъдат отворени части от сектор „Г“ на стадиона, за да може всички желаещи да наблюдават на живо двубоя.

Агитка от Разград не се очаква и Лудогорец ще има малобройна група фенове, така че желанието на левскарите за още пропуски не би трябвало да е проблем за шефовете, които пуснаха 15 000 места в предварителна продажба. Общият капацитет на „Герена“ след реконструкцията на сектор „А“ и премахването на голям брой седалки от сектор „Г“ е около 20 000 зрители.

 


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ