Левски скача на Лудогорец с нов капитан?! Ето от какво зависи промяната на „Герена“

Левски горанов

Живко Миланов ще сложи капитанската лента на Левски, ако започне като титуляр срещу Лудогорец, пише „Тема спорт“. 34-годишния десен бек се завърна на „Герена“ малко преди старта на пролетния полусезон. Стори го като свободен агент, след като разтрогна договора си с АПОЕЛ Никозия. На една от първите си тренировки със сините получи травма в прасеца. Заради нея той не попадна в групата в 4-те официални мача до момента.

В тях Левски завоюва 10 точки, изкачи се на второ място в класирането и съкрати разликата от шампиона Лудогорец на 5 точки. До момента играчите се справят на ниво и затова Дерменджиев обмисля дали да прави промени. На Миланов му липсва игрова практика и това може да го остави резерва на Милош Цветкович в неделя. Иначе той със сигурност ще бъде титуляр в последния кръг от редовния сезон срещу Верея.

Живко започна третия си престой на „Герена“. Той има 188 мача във всички турнири и 11 гола. Капитан досега бе Иван Горанов, а в негово отсъствие срещу Славия лентата сложи Николай Михайлов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ