Хебър взе дербито на Югозапад! Отборът на Жадния крачи уверено към професионалния футбол

Ботев Пд - Хебър - контрола

Хебър (Пазарджик) победи с 1:0 като гост Сливнишки герой в мач от 18-ия кръг на Югозападната трета лига. Играчите на Николай Митов показаха, че са по-опитният състав и успяха да измъкнат победата. Георги Недялков вкара единствения гол в мача през първото полувреме.

Резултатът бе открит от гостите в 36-ата минута. Тогава Кристиян Михайлов бе изведен зад защитата на домакините и намери на празна врата Недялков, който нямаше как да сбърка за 1:0 в полза на пазарджиклии.

През вторто полувреме се получи двуостър мач, като и двата тима имаха по няколко опасни атаки, които обаче не завършиха с попадения, което означаваше минимална победа за гостите.

Така Хебър вече има 50 точки в актива си и продължава да е убедителен лидер в подреждането на дивизията. Вторият Оборище успя да се добере до трудна победа с 2:1 при визитата си на Рилски спортист и запазва дистанцията от девет точки от тима на Николай Митов. Сливнишки герой от своя страна остава с 36 точки и вече е на пета позиция.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ