Двама бивши на ЦСКА излизат титуляри за Лудогорец срещу Левски

Лудогорец Манолев

Един от основните играчи на Лудогорец Сисиньо все още не е ясно дали ще играе в дербито с Левски в неделя. Бразилецът все още не се е възстановил напълно от травмата, заради която напусна преждевременно терена в мача с Ботев Враца миналия уикенд, пише „Тема Спорт“.

Той получи разтежение в бедрото, заради което напусна още в средата на първата част срещу врачани. Това отвори място за официален дебют със зелената фланелка на последното зимно попълнение на отбора Станислав Манолев.

Ако южноамериканецът не се оправи до неделя, именно бившият национал би трябвало да заеме мястото му отдясно на отбраната. На другия фланг ще действа бившият му съотборник в ЦСКА Антон Недялков, защото Натанаел няма да попадне в групата заради нежеланието да поднови договора си.

Другият, който до последно ще е под въпрос за дербито, е капитанът на разградчани Светослав Дяков. Той обаче има далеч по-големи шансове да е готов до уикенда, макар че и за неговия пост наставникът Антони Здравков има достатъчно алтернативи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ