За новия шеф на Левски съперникът от „Армията“ е: ЦСКА-Нефтохимик-Литекс 1923-1948-2013

7 Dni Sport05.03.2019
Павел Колев Славия Левски 1

Новият шеф на Левски Павел Колев органически не понася ЦСКА. Което не криеше дори като…пресаташе на БФС. Тогава той бе изловен от фенове на „армейците“ да си прави гаргара с обединения клуб.

Той се подигра тогава с опитите на Гриша Ганчев да спаси „червените“. Ултрас обединението на „армейските“ фенове Офанзива дори публикува на страницата си във Фейсбук снимка от диалога на Колев с негов приятел журналист – Момчил Инджов.

Пресаташето на БФС честити рождения ден на Инджов, след което пожелава „успех на новото формирование ЦСКА-Нефтохимик-Литекс 1923-1948-2013“. По-надолу в разговора Павел Колев продължава: „Празнувай спокойно, нали фалирахте четирибуквието“, придружено от усмивка.

От Офанзива коментират разговора по следния начин: „…иначе Павел Колев е пресаташе на „синьото“ БФС“. Под публикацията пък фенове на ЦСКА не пестят цветущи изрази по адрес на Павел Колев.

Малко по-късно самият Колев изтри разговора си за ЦСКА.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ