Малко им бяха проблемите, а сега и ги съдят след 2 дни! Национал и клубът му дадоха Берое на КАС!

Левски - Берое (13)

Изненадващо дело ще бъде разгледано след 2 дни на заседание на Спортния арбитражен съд в Лозана. Ищци са родният национал Спас Делев и полският му клуб Погон (Шчечин), а ответник е Берое. Това е развитието на случая от миналата година, когато заралии осъдиха Делев и поляците във ФИФА заради нерегламентирания трансфер. Тогава правата на футболиста бяха спрени за 4 месеца, а Погон получи забрана да привлича футболисти. Делев и полския клуб сега отвръщат с контра-дело, което ще бъде разгледано на 7 март в КАС. Те съдят не само Берое, но и световната футболна централа ФИФА.

Toва изглежда като поредният проблем, който се стоварва върху клуба от Стара Загора. От началото на пролетния дял в Първа лига Берое не се представя убедително,играта на отбора не върви и напрежението върху треньора Александър Томаш се увеличи сериозно. Днес дори се завъртя първо име за евентуален негов заместник, който може да заеме поста му още за старта на плейофите след 2 седмици.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ