Войната започна! ЦСКА с чудовищна атака срещу лотариите на Васил Божков

7 Dni Sport04.03.2019
красен кралев васил божков

Влизането на Васил Божков след два дни като официален собственик на Левски, може да има за мотариите му анти-ефектът, който застигна дъщерната му „Ефбет“, след като се ангажира с ЦСКА 1948!

Само за една година заложната къща загуби над 20 000 „червени“ потребители. Привържениците на ЦСКА организирааха тотален бойкот на букмейкъра, заради ангажирането му с алтернативния червен клуб. Това принуди Васил Божков да махне „Ефбет“ от гърдите на Авиаторите и да постави „Еврофутбол“, който има съвсем друга аудитория.

В чрвените групи и форуми вече набира чудовищни темпове инициативата феновете на ЦСКА да обявят бойкот на лотариите на Божков, които най-вероятно ще се ангажират с ОФИЦИАЛНАТА издръжка на Левски.

„Представяш ли си, че като търкаш билетче, си даваш 5-те лева за премия на онея дето ни иха със съдията“, коментират ултрасите.

Очаква се към армейската кампания да се присъединят и фенове на други отбори, които не са съгласни да издържат Левски.

2 comments

  • Иван

    04.03.2019 at 12:25

    Колко жалко е да си драскач на заплата,вечно трябва да измисляш някоя небивалица и да повтаряш до безкрай с надеждата че щом литекс е станал цска-софия всяка лъжа може да е истина.

  • Пешо

    04.03.2019 at 15:48

    ИВАНЧО НАСРАНЧО, ПОДУЕНСКО ГОВЕДО

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ