Стоичков отново герой за ЦСКА! Армейците с нова ударна победа в шампионата

15516867181e24ef

ЦСКА си има нов Стоичков. В един от отборите от Академията на „армейците“ играе юноша с фамилията на Камата. Става въпрос за Цветелин Стоичков, който е в състава, воден от треньорите Христо Марашлиев и Сашо Борисов.

Талантът се разписа в неделя при победата на ЦСКА с 2:0 срещу Септември в мач от първия пролетен кръг на Зоналното първенство за набор 2002/2003, който се игра на стадион „Бонсист“.

„Армейците“ откриха резултата в 15-ата минута, когато Цветелин Стоичков порази вратата на противника със силен шут по земя. Мартин Смоленски пропусна отлична възможност малко след това. Георги Манев също имаше шанс да се разпише, но след негов удар топката премина на сантиметри от напречната греда и на почивката ЦСКА водеше само с 1:0.

Смоленски отбеляза в 48-ата за 2:0. От границата на наказателното поле той успя да прехвърли вратаря на Септември, който беше излязъл напред. В събота Смоленски беше в групата на първия отбор на ЦСКА за мача със Септември (5:1), но не влезе в игра и ден по-късно бе на терена за юношите.

В Зоналното първенство за набор 2002/2003 ЦСКА и Септември имат равен брой точки – по 28. Двата тима имат по 9 победи, една загуба, която си нанесоха един на друг, след като в двубоите помежду си всеки взе домакинството си, както и по едно равенство.

Съставът на ЦСКА: Ивайло Илиев (в) (к), Александър Христов, Кристиян Георгиев, Мартин Сотиров, Георги Иванов, Алпай Рамадан, Цветелин Стоичков, Данаил Стойчев, Георги Манев, Христо Арсов, Мартин Смоленски

Резерви: Александър Марковски (в), Цветомир Йорданов, Димо Славов, Иван Болен, Николай Митов

Треньори: Христо Марашлиев и Сашо Борисов

Треньор на вратарите: Ивайло Иванов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ