А дали ЦСКА не е големия печеливш от автогола на Перейра!? „Червените“ стискат палци на Левски

7 Dni Sport03.03.2019
Левски-ЦСКА3 перейра автогол

ЦСКА може да се окаже големия печеливш от…автогола на Перейра в мача с Левски. Тогава в добавеното време клетият бразилец си заби по фамозен начин топката в собствената врата и качи „сините“ на второто място.

След развоя на днешните срещи е ясно, че ЦСКА ще влезе в плейофните битки като трети отбор в класирането, ако Левски вземе двубоите си със Славия и Луджгорец, както очаква цяла България. Което е страхотен бонус за тима, с оглед програмата във финалната шестица.

Като трети отбор началната програма на ЦСКА е: домакинство най-вероятно на Ботев, гостуване най-вероятно на Берое, домакинство на Лудогорец, гостувне на Левски. При старт на плейофите с 4 победи, ЦСКА на практика ще излезе начело в класирнето!

Каква ще е програмата при второ място? Още във втория кръг гостувне на Лудогорец, което може да приключи първенството!

Така, че колкото и нелепо да звучи, на „Армията“ би трябвало да стискат палци Левски да остане втори, които ще означава приближаване до Лудогорец и страхотна изходна позиция за атака на титлата.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ