Играч на Локо към Бруно: Шефе, ако искаш ме пускай, но не си усещам пръстите от студ

Левски Локомотив Пловдив 11 мариани стивън езе

Нигериецът Стивън Езе явно все още не може да се адаптира към климата и зимата в Европа. Африканецът пристигна у нас точно преди година и вече успя на няколко пъти да види сняг и да почувства студа, но определено не е привикнал. Преди двубоя с Етър миналия кръг, когато температурите бяха около нулата, той е обяснил на треньора, че не си чувства пръстите.

„Шефе, ако искаш, пусни ме да играя, но не си чувствам пръстите“, били думите на Стивън към Бруно Акрапович, който настоява футболистите да не му спестяват нищо, свързано с тяхното състояние, за да не се рискува представянето на целия отбор.

Срещу Етър като титуляри в центъра на отбраната започнаха Асен Георгиев и Димитър Везалов, но цялостното представяне на „черно-белите“ в дефанзивен план бе катастрофално. Езе обаче се очаква да играе днес. Той е един от най-конвертируемите в тима и дори да допуска грешки, се представя на едно общо взето много добро ниво.

“Меридиан мач”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ