Левски прекърши началния устрем на Казанлък и запази третото място

Цска Левски волейбол жени 7

Волейболистките на Левски надиграха като гости Казанлък с 3:0 (25:18, 25:12, 25:20) в мач от тринадесетия кръг на НВЛ-жени, който се игра в зала „Багира“.

С това „сините“ отбелязаха девета победа в шампионата, като с четири загуби и 26 точки продължават да заемат трета позиция във временното класиране. Казанлък записа десета загуба, като с три победи и 11 точки заема седмо място в таблицата.

Представителките на домакините стартираха мотивирано, като бяха равностоен съперник на гостенките в началото на гейма. След това левскарките постепенно наложиха волята си и спечелиха първата част. Във втората Левски доминираше изцяло, като взе голям аванс, задържа го докрай и затвори гейма с разлика. В третата част „розите“ показаха възможности и борбеност, като бяха достоен съперник на Левски до двадесета точка. В решителните моменти обаче „сините“ не допуснаха обрат, показаха по-добрата си класа и спечелиха гейма, като затвориха мача с чиста победа.

В последния, 14 кръг от женското първенство Казанлък гостува на Марица, а Левски приема ЦСКА в дербито на кръга. Двубоите да на 9 март от 18:00 ч.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ