Черно море спести сили за Ботев Пд със скромно 2:0 над сбирщайна Верея

черно море - верея (13)

Черно море спечели леко с 2:0 гостуването си на Верея в първия мач от 24-ия кръг на Първа лига. Капитанът Георги Илиев откри резултата в 28-та минута, а в 63-та голаджията на тима Радослав Василев оформи и крайният резултат. В 86-та минута безпомощното състояние на старозагорския сбирщайн от футболисти от всякакви националности бе подпечатано с червен картон на капитана Иво Иванов. Бившият защитник на Берое и Левски влезе брутално в краката на съперник.

Моряците диктуваха събитията на терена през всичките 90 минути, като вратарят им Иван Дюлгеров не направи нито едно спасяване и пред него нямаше никаква опасна ситуация.

Старши треньорът на варненци Илиан Илиев даде шанс и на двама футболисти, които не попадат толкова често сред титулярите – Родриго и Стефан Станчев. През втората част в игра се появиха Жоржиньо, Дани Кики и Патрик Андраде.

Варненци на практика спестиха сили за следващата седмица, когато имат тежко домакинство на Ботев Пд. Те вече са с 40 точки и няма как да бъдат изместени от шестото място в този кръг от Етър, който има 36 и в неделя ще играе с Витоша в Бистрица. Верея е на дъното от самото начало на сезона и ще го завърши там. Тимът има едва 7 точки от 24 мача.

ВЕРЕЯ – ЧЕРНО МОРЕ 0:2
0:1 Г.Илиев 28′
0:2 Р.Василев63′

Стартови състави:

Верея: Ганев, Мачадзе, Д. Иванов, Иво Иванов, Рубин, Н’Тойа, Доброволски, Рудика, Ковальов, Станчев, Рюстемов

Черно море: Дюлгеров, Панов, Димов, Генев, Станчев, Н’Донгала, Панайотов, Витанов, Г. Илиев, Василев, Родриго


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ