Илиан се отказва от играч на ЦСКА? Заби го на пейката в пореден мач

илиан илиев

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев изглежда вече мисли за отбора си през следващия сезон, макар че до края на редовната кампания в Първа лига остават 3 кръга и най-интересната част след това – плейофите. Илиев обаче в пореден мач се отказва от услугите на футболист, който се смяташе, че ще е основен в състава му. Вратарят Георги Китанов, който играе на „Тича“ като преотстъпен от ЦСКА,  отново остава на резервната скамейка на варненци. Китанов до момента игра в едва една среща през пролетта – при загубата с 2:3 от Славия на „Овча купел“. И за гостуването на Верея от 17:30 ч. на „Трейс арена“ бившият национал е резерва на 19-годишния Иван Дюлгеров, който впечатли с изявите си срещу „червените“ и Лудогорец.

Китанов има договор с ЦСКА до края на сезона и се очакваше след това отново да стане собственост на Черно море. Дали това ще се случи наистина обаче зависи от демонстрираното от вратаря в оставащите тренировки и мачове от Първа лига, тъй като младият Дюлгеров показва сериозни качества, а и 17-годишният трети страж – Иван Дичевски, също очаква своя шанс.

ВЕРЕЯ – ЧЕРНО МОРЕ

Стартови състави:

Верея: Ганев, Мачадзе, Д. Иванов, Иво Иванов, Рубин, Н’Тойа, Доброволски, Рудика, Ковальов, Станчев, Рюстемов

Черно море: Дюлгеров, Панов, Димов, Генев, Станчев, Н’Донгала, Панайотов, Витанов, Г. Илиев, Василев, Родриго

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ