Трус в хегемона! Изпълнителният директор налага глоби заради скандален мач

Цска Ликойл волейбол мъже 1

Изпълнителният директор на ОСК Лукойл Сашо Везенков се закани да наложи вътрешна санкция заради скандалите, които съпътстваха срещата между Нефтохимик и Дунав.

Шампионите спечелиха с лекота с 3:0, но при 18:14 на терена в зала „Младост“ настанало спречкване. В епицентъра била разправия между капитана на домакините Георги Братоев и посрещача на гостите Станислав Величков.

Двамата дори стигнали до физически контакт, но били разтървани от съотборници и длъжностни лица. В резултат на поведението им те били санкционирани от главния съдия Илиян Георгиев с по един червен картон, като успели да доиграят мача. Въпреки липсата на видеокадри от случилото се, то стана обществено достояние благодарение на местните сайтове Burgas24.bg и Burgas-news.com.

„Тема спорт“ потърси за коментар Сашо Везенков, който призна, че е разочарован от поведението на капитана на тима.

„Все още не съм видял видеозаписа. Разбрах какво е станало, знам подробностите и след като изгледам и картина от случилото се, ще вземем съответните мерки. Със сигурност ще наложим и вътрешно наказание по нашия правилник, отделно от това, което ще наложат от Дисциплинарната комисия.

Искам да се знае, че нашите волейболисти трябва да са пример за подражание, а не да се разправят със съдии и съперници. Имах разговор с тях преди месец и им обясних много точно и ясно. Искаме да даваме добър пример на младите, да ги запалим по този спорт. С такова поведение няма обаче как да стане.

Без значение дали е имало, или не е имало удари, ние трябва да покажем европейски модел. Категоричен съм в това“, отсече Везенков.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ