Шефът на съдиите се включи на пожар по „Дарик“! По-нагъл коментар на гола на Левски няма!

7 Dni Sport28.02.2019
Левски-ЦСКА22 турицов

Съдийският шеф Йордан Сталев се включи в Спортно шоу Гонг в ефира на Дарик радио, за да напрвави рядко нагъл коментар и на втората спорна ситуация по време на дербито между Левски и ЦСКА. Тя се получи преди да падне гол във вратата на ЦСКА. Тогава Паулиньо блъсна Турицов с ръка и центрира, а Перейра си отбеляза автогол, който донесе успеха на „сините“ в дербито.

Според Сталев, червеният картон на Едвин Джеси е показан правилно, а що се отнася до ситуацията между Турицов и Паулиньо, според Съдийската комисия и него съдията Вълков е можел да отсъди нарушение в полза на ЦСКА.

„Получих доклада на съдийския наблюдател, обсъдихме със Съдийската комисия и наблюдателя, преди отбелязването на гола имаме ситуация, при която може да се отсъди нарушение в полза на ЦСКА, но съдията не забелязва това. С това свое отсъждане той не влияе пряко върху резултата на мача, Паулиньо прави пас към вратата на ЦСКА, тук не можем да говорим за влияние върху крайния резултат, влияе индиректно“, коментира Сталев!!!

„Паулиньо владее топката, но за да използва предимството бута Турицов, съдията не отсъжда нарушение. Оценката на Вълков е на база представянето му, ще го видим и в следващите наряди, когато преценя аз и Съдийската комисия, кога ще се случи това нещо, ще е ясно, тъй като няма как да го скрием“, добави той


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ