Лечков захапа Любо Пенев, заплаши го с Ганчев и разкри: Няма как да пазим съдиите от Домусчиев

7 Dni Sport28.02.2019
Христо Стоичков Коктейл книга Лечков (27)

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, даде мнението си за оплакванията от съдиите, идващи от страна най-вече на ЦСКА от подновяването на борбата в Първа лига.

„Никой треньор не е сигурен за своята работа и се презастрахова още преди мачовете. Става въпрос за господин Пенев. Той е трябвало да си направи извода в живота – дали е треньор, или е още кандидат-президент. Да се концентрира върху своите треньорски качества, защото има някаква задача. То не бяха супи, то не бяха обиди… За нас не е обидно, а за него си“, коментира Лечков пред БНТ, намеквайки, че Любо Пенев има конкретна задача от Гриша Ганчев.

„Всеки един от собствениците на клубовете се обажда на съдиите. Това е публична тайна. Става въпрос за страх. Собственик на клуб се обажда на съдия да му казва как да свири. Няма как ние като футболен съюз да отговаряме за Кирил Домусчиев примерно. Това са ни колеги в Изпълкома. Венци Стефанов, другите собственици. Сега с господин Божков, да речем. Ние си комуникираме с тях, но не на такива теми“, добави още футболния функционер.

One comment

  • kostadin

    28.02.2019 at 12:26

    Лечков . ти си голям лъжец и продажник

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ