Скандал в Разград! Футболистите на Лудогорец правят сечено на Антони Здравков

Антони Здравков

Футболистите на „Лудогорец“ бойкотират треньора Антони Здравков! Това е причината за слабите резултати на тима през пролетта, твърди „България Днес“.

След подновяването на първенството „орлите“ са спечелили едва 2 точки. Те направиха равни с „Ботев“ (Пд) и последния в класирането „Верея“ и загубиха от „Черно море“. А „Левски“ и ЦСКА вече са на пет точки зад тях в класирането.

Здравков си е навлякъл гнева на футболистите в тима с поведението си спрямо тях, твърди още „България днес“. Някои от тях споделят пред свои близки, че той се държи все едно е Жозе Моуриньо. Явно специалистът се е надявал така да си спечели техния респект, но се е получило точно обратното. Навлякъл си е тяхната омраза. И това води до непознатата до момента криза, в която е изпаднал отборът.

Въпреки слабите резултати на този етап Здравков запазва поста си. А причината е в невъзможността на ръководството и собственика на „Лудогорец“ да му намерят заместник в този момент. Няколкото спрягани за нови треньори на „орлите“ специалисти са отхвърлили варианта да поемат шампионите в предварителни разговори.

В неделя „Лудогорец“ посреща „Ботев“ (Враца) в опит да запише първа победа през пролетта. При нов провал Сухия почти сигурно ще загуби поста си. Тогава на пожар ще се търси вариант с чужденец, който да поеме тима поне до края на сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ