Левски прати нападател при спряган за шеф на „Герена“! Таранът ще вгорчава живота на ЦСКА

Левски тренировка преди дербито (4)

Ръководството на Левски прати под наем в Септември (София) своя нападател Илия Димитров. Двата клуба се разбраха 22-годишният голмайстор да играе под ръководството на Христо Арангелов до юни и да помогне на отбора в битката за оставане в елита. Тимът стартира със седем точки от девет възможни през тази пролет, като вече заема 12-то място с актив от 21 точки. Бившият играч на Нефтохимик (Бургас), Пирин (Благоевград) и Локомотив (София) ще се бори за титулярно място с Кристофър Мандиангу. През зимата в Септември пристигна и Преслав Йорданов, който на лагера в Турция получи травма в глезена и беше опериран.

Още днес младокът ще започне тренировки с новия си тим, като се очаква да дебютира на стадион „Българска армия“ срещу ЦСКА в събота, пише Спортал. Този трансфер става факт в последния ден от трансферния прозорец в България и само два дни, след като Димитров парафира нов тригодишен контракт с 26-кратните шампиони.

Бившият младежки национал на този етап беше четвърта опция пред Георги Дерменджиев на върха на атаката, където в момента останаха Станислав Костов, Валери Божинов и Сержиу Буш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ