Силният човек в Локо (Пд) проговори за Акрапович: Поставихме му цели и той е длъжен да ги приеме

Левски Локомотив Пловдив 17 бруно акрапович

Новият силен футболен човек в ръководството на Локо Пд Сашо Станков разкри, че на Акрапович е поставен ултиматум за определен брой завоювани точки до края на редовния сезон. PlovdivDerby.com разговаря с г-н Станков за срещата на шефовете, която се проведе преди 2 дни.

Г-н Станков, каква е ситуацията в Локомотив и около поста на Бруно Акрапович?
– Преди 2 дни, веднага след загубата от Етър, се събрахме и цял ден дискутирахме цялостната ситуация в клуба. Както се вижда тя е тревожна. Всички сме разтревожени и феновете също ги боли за това, което се случва. В крайна сметка се взе решение на треньорът да бъдат поставени конкретни цели до края на редовния сезон, които той трябва да постигне.

Ще разкриете ли, колко точки трябва Акрапович да спечели до края на редовния сезон?
– Не, не искам да влизам в такава конкретика.

Г-н Акрапович прие ли поставените му цели, независимо дали това са 6, 7 или 9 точки, след като не искате да разкриете конкретния им брой?
– Бруно Акрапович е служител на клуба и той е длъжен да приеме като такъв поставените му цели от ръководството на клуба. Старши-треньорът е уведомен, че ако не постигне поставените му цели, че ще трябва да си поеме отговорността.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ