ЦСКА продаде още една от звездите си в Китай?! Играчът сам издаде трансфера (Снимка)

ЦСКА Славия 11 гол Мауридес

Tрансферната сага с напускането на Мауридес от ЦСКА е на път най-сетне да бъде разрешена. Голаджията от два дни е в Китай, където най-вероятно ще премине в някой местен отбор, пише Дарик.

Със своите 9 гола в Първа лига Мауридес продължава да е най-резултатният футболист на ЦСКА, но желанието на клуба в последните месеци бе да се раздели с него. Мауридес бе пред трансфер в Рапид Виена, като австрийският гранд бе готов да даде 1,3 милиона евро. В крайна сметка обаче сделката се провали заради наднорменото тегло на нападателя.

Той съвсем отпадна от сметките след идването на Любо Пенев. При новия наставник Мауридес има едва четири минути игра.

Бразилският таран на „червените“ сам издаде новината. Той последва официалната страница на китайското първенство, след което последва и един от посланиците на бразилското посолство в социалната мрежа „Инстаграм“.

Припомняме, че Мауридес се размина със сигурен трансфер в Рапид (Виена) преди повече от месец. Двата клуба се бяха споразумели за сума от 1,3 милиона евро, но сделката пропадна поради две причини. Първо, таранът се оказа с доста голямо наднормено тегло, а освен това личният му агент поиска много висока комисионна. ​


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ