Играч №1 на миналия кръг: Не трябва да се страхуваме от Левски

Славия Черно море 15

Радослав Кирилов се надява той и неговите съотборници от Славия да изиграят без напрежение предстоящия двубой от Първа лига срещу Левски. Крилото има 3 гола в 3 мача с екипа на „белите“, които са в серия от две поредни победи.

„Не трябва да се страхуваме, трябва да бъдем освободени и да изиграем мача по най-добрия начин. Ще играем без никакво притеснение. Победите помагат, успяхме да спечелим два поредни мача. Придобиваме увереност и самочувствие, но не сме направили нещо кой знае какво. Отборът е готов за мача срещу Левски, ще се раздадем максимално и се надявам да измъкнем нещо. По-приятно би било да играем на нашия стадион, но такава е ситуацията“, заяви Кирилов на пресконференция. Той се надява на спечелване максимален брой точки в оставащите три срещи до края на редовния сезон в шампионата.

„Нямаме поставени конкретни цели, но нивото в тима е доста добро. Разполагаме с добри футболисти. Трябва да вземем максимален брой точки от следващите три мача, за да влезем по най-добрия начин в плейофите.В отбора се работи спокойно. Момчетата ме приеха добре, чувствам се добре и играя с наслада. Забавлявам се, няма излишно напрежение в мен и нещата се получават“, заяви Кирилов на пресконференция. Крилото се върна към успеха на столичани с 3:1 при гостуването във Враца срещу Ботев. „Получи се доста тежка битка, хората там се постараха да играем на максимално добър терен. Получи се битка и спечелихме. Прегледах всички спорни ситуации, съдията се справи добре“, каза още Кирилов.

Славия играе срещу Левски на 3 март от 17.30 часа на стадион „Васил Левски“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ