Сектор „Г“ с брутален удар по БФС и Боби Михайлов: Ако вярвате във възмездието, не го предизвиквайте

ЦСКА фенове сектор г

Фенклуб Сектор „Г“ излезе с остра декларация след скандалното вечно дерби! Феновете на ЦСКА за възмутени от поредния епизод на сериала „БФС и приятели“ и размахаха пръст на Борислав Михайлов.

Вижте декларацията без редакторска намеса:

Изминаха над 24 ч. от най-новия епизод на добре познатия сериал „БФС и приятели“, в който за жалост отново обичайните анти-герои наклониха сериозно везните в полза на синьото държавно отборче от крайните софийски квартали. Аха да се получи истинско дерби на терена (за неприсъствалите на трибуните говорехме единствено ние) и поредният чернодрешко пое нещата в свои ръце.

Както в повечето случаи се получава, така и в любовния хомо триъгълник Разград – Подуене – Бояна, единият ъгъл очевидно е тъп. След като се направи всичко възможно подуенският тумор да продължи своето съществуване, дойде време то да бъде подхранено с онези добре познати приоми от 90-те години на изминалия век, които доста от вас сигурно помнят кристално. Така де, тези мачове вече сме ги играли нееднократно.

Перука, обръщаме се директно към теб, ако те е поотпуснал ишиасът и си в кондиция да възприемаш на трезво. Необходимо ли е, да речем в Петрич, на някой човек да не му издържат нервите и да вкара един друг човек набързо в интензивното? Или може би в Пловдив определен персонаж да претърпи злополука докато купува лубрикант от кварталната си аптека? Защото нервите на хората не издържат, нашите също.

Естествено, удобните виновни при такъв инцидент отново ще бъдем ние, а репресивната машина на кукловодите само това и чака. Нека накажем и премахнем злите и нечовечни фенове, които искат единствено и само да подкрепят отбора си и изходът от мачовете да се решава с футболни аргументи, а не на тежка софра в полите на Витоша. В крайна сметка „тука е така“, нали, сган алкохолизирана?

Въпреки това, дори най-мракобесните режими в историята са се сгромолясвали, а необходимото за да пламне пожарът, е една-единствена искра. Така че ако вярвате във възмездието, просто не го предизвиквайте. Защото народът го е казал най-добре: „Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, но на третия стомната взела та се счупила…“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ