Пир преди клане на „Лаута“! Крушарски събира Бруно и играчите на купон

ЦСКА Локомотив Пловдив (4) крушарски

Пир преди клане на „Лаута“ ще има днес! Босът на Локо Пд Христо Крушарски празнува рожден ден и ще събере на празничен обяд служители на клуба, целия треньорски щаб и играчите. В съблекалнята напрежението се реже с нож, наставникът Бруно Акрапович всеки момент очаква уволнение, а делението на групички между доведените от Акрапович юго-футболисти и останалите е повече от сериозно. Затова и Крушарски е решил да използва 62-рия си рожден ден като повод да събере колектива и да опита да сплоти отбора.

Босът и съветниците му вчера цял ден бистриха бъдещето на Бруно, като в крайна сметка е решено да му бъде поставен ултиматум – до края на редовния сезон треньорът трябва да вземе минимум 6 точки или изхвърча. На Локо предстоят мачове с Берое, Дунав и Витоша. Ако резултатът срещу заралии този уикенд е трагичен и в  играта на отбора не се забележи живец, то и това ще е достатъчно на Крушарски да посочи вратата на босненеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ