Решено: „Червена“ България на протест срещу БФС и националната кауза „Левски“!

ЦСКА фенове сектор г

Феновете на ЦСКА отново планират блокада на Орлов мост в знак на протест срещу БФС. Причината е в съдийството на пловдивчанина Владимир Вълков във вечното дерби, загубено от “червените” с 0:1 след изключително красив автогол на Перейра. Той може да бъде сравняван единствено с този на Иван Вуцов от световното първенство през 1966 година. При този на Любослав Пенев 30 години по-късно поне имаше французин, който притискаше нападателя пред нашата врата.

Точно преди центрирането Паулиньо фраска в главата Турицов, съдията Вълков налапва свирката да даде наказателен удар, но след като вижда топката в мрежата на Черняускас, се отказва и признава попадението.

Минути преди това за удар той дава червен картон на Джеси, след като нападателят на ЦСКА реши да си помогне с ръце от мъртвата хватка за фланелката на Иван Горанов.

Фенове на ЦСКА от Петрич пък засипаха със заплахи четвъртия рефер Ивайло Стоянов, който диктуваше точно какво да прави Вълков в ситуации, в които пловдивчанинът се бе панирал. Само преди година за това, че слуша колегата си Никола Попов, бе наказан за двубоя “Левски” – “Лудогорец”.

“Родният ти град вече не е безопасен за теб”, написаха запалянковците на Ивайло Стоянов.

В четвъртък съдийската комисия ще дискутира решенията на бригадата във вечното дерби, като Вълков може да бъде наказан за втория епизод с Турицов, но не и за първия.

Шефът на съдиите Йордан Сталев заяви, че назначението е негово лично, въпреки че има петима международни арбитри, които трябва да са най-добрите у нас.

Запалянковците на ЦСКА са категорични, че след сечта срещу “Лудогорец” и “червените” вече има нова национална кауза в лицето на “Левски”. А нейният късмет идвал от трансферите на сина, бащата на внука, зетя и дясната ръка на президента на БФС Борислав Михайлов. При това тимът на “сините” ставал непобедим на терена, дори да вкараш 5 гола.

„24 часа“

One comment

  • Станински

    27.02.2019 at 11:59

    Пародия на футбол ! Товае нашето първенство ! И докато има перуки, обслужващи отбора на ДС и мафията , ще е така !?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ