Свиквайте! С Васил Божков Левски ще е такъв! В ЦСКА най-добре знаят защо

7 Dni Sport25.02.2019
Левски-ЦСКА26 джеси владимир вълков горанов

Ама никакво творчество от Васил Божков!

В ЦСКА първия му ход бе да си вздеме Стефан Орманджиев от БФС, като видя, че без отговорник за съдиите и други неща няма да стане. И със Стиви’О начело „армейците“ записаха 13, че май и повече поредни победи. И то при такава съдийска благодат, че чак беше неприлично.

Сега нищо ново. Идва Васил Божков на „Герена“ и първия му ход е Павел Колев. По-интелигентният наблюдател на съдиите в БФС. Може и да е случайно, но откакто Колеве  на „Герена“ половината голове в полза на Левски са нередовни! Както и 2/3 от тези във вратата на ЦСКА. И „сините“ са вече преди „червените“.

От началото на пролетния дял се наблюдава и нещо, което мислехме, че е изчезнало с динозаврите – свирня срещу Лудогорец. Случайно ли това или просто част от плана на някого за връщане на интригата в Първа лига, тепърва ще видим. Всъщност още другата седмица, когато Лудогорец гостува на „Герена“.

А дотогава да си знаете: С Васил Божков Левски ще е такъв! За разлика от шараните, които поддържат богатството му, бизнесменът не търка билетчета, за да види има ли късмет. Той просто си го пазарува.

Като на „Герена“, вжте там какъв съдийски късмет ги подгони. Даже четвъртите арбитри взеха картони да раздават. А представяте ли си какво ще е от 6-и мар, когато Божков официално вземе Левски?

 

One comment

  • Иван

    25.02.2019 at 10:08

    Преди да пишете статията е хубаво да бяхте изгледали едно видео на колегите ви от котаспорт която много точно показва има ли червен картон,надявам се да го изгледате и ако ви позволят може и да се извините

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ