Лудогорец няма готов вариант за заместник на Здравков

Антони Здравков

Ръководството на Лудогорец няма готов вариант за заместник на Антони Здравков и затова той продължава да е начело на тима въпреки трите издънки на старта, разбра „Тема спорт“.

Зелените записаха две равенства с Верея (0:0) и Ботев Пд (1:1) и загуба от Черно море (0:1). Орлите играят безобразно слабо и са вкарали само един гол в трите срещи. Наскоро за наследник на Сухия се завъртя името именно на наставника на варненци Илиан Илиев, но засега той остава на „Тича“.

Сред обсъжданите е бил и Станимир Стоилов, който също няма как да поеме Лудогорец. Заговори се и за доскорошния треньор на Левски Славиша Стоянович. Интересното е, че вчера той бе у нас и изгледа на живо дербито между сините и ЦСКА на „Васил Левски“.

След загубата от Черно море изпълнителният директор Ангел Петричев увери, че Здравков остава. Това е така, защото просто клубът няма готов вариант както от България, така и от чужбина.

„Предполагам, че нашите фенове са притеснени от лошата серия, в която се намираме в момента. Искам да ги уверя, че ще направим всичко възможно Лудогорец да се върне в правилния път. През годините сме имали залитания, но винаги сме намирали начин и съм убеден, че и този път ще вземем необходимите мерки“, каза Петричев след двубоя на „Тича“.

„Ние сме клуб, който винаги е бил последователен в действията си и обикновено не се ръководим от емоциите“, добави шефът на орлите.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ