Скандален червен картон, нелеп автогол и много нерви минираха вечното дерби

Левски - ЦСКА първо (11) джеси тиам
Левски - ЦСКА първо (3)
владимир вълков рефер съдия
любо пенев
Левски - ЦСКА първо (6) ники михайлов бодуров
Левски - ЦСКА първо (7) джеси
Левски - ЦСКА първо (14) джеси
Левски - ЦСКА първо (12) джеси
Левски - ЦСКА първо (10) соу
Левски - ЦСКА първо (9) соу
Левски - ЦСКА първо (8) соу
ЦСКА фенове сектор г

Отборът на Левски поведе на ЦСКА във „вечното дерби” след куриозен автогол на Стивън Перейра в продължението на първото полувреме на двубоя, който се играе на националния стадион „Васил Левски”.

Крайният бранител на „червените” не успя да отиграе една наглед лесна топка, която бе центрирана в наказателното поле от Паулиньо, и вместо да я изчисти извън пределите на терена, я насочи в мрежата на собствената си врата. Нищо неподозиращия Черниаускас не успя да реагира по никакъв начин, тъй като не очакваше подобни действия от своя съотборник, зад чийто гръб дебнеше Станислав Костов.

Преди центрирането на Паулиньо обаче, символичните гости протестираха за нарушение срещу Иван Турицов. На телевизионните повторения се вижда как бразилецът удря в лицето бранителя на „червените”. Припомняме, че Паулиньо е с жълт картон, а малко преди това Едвин Джеси от ЦСКА бе изгонен с пресилен червен картон.

СНИМКИ: БУЛФОТО


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ