Ако Левски и ЦСКА утре не се бият, значи са най-големите идиоти! И да почват да пеят: Само Лудогорец!

7 Dni Sport23.02.2019
ЦСКА Левски 2ро (29)

Утре се задава дерби, което може да преобърне историята на Първа лига! Ясно е, че Лудогорец не иска да става шампион. Но искат ли Левски и ЦСКА?

Ще получим отговор след по-малко от 20 часа. Отсега обаче да кажем: Ако Левски и ЦСКА не се победят, ако един не вземе трите точки, значи тези два клуба са най-големите идиоти у нас!

Да играят за Х, за да не ядосват публиката със слабите си резултати, ще е фатално за двата клуба. Особено за „сните“, които вече нямат втори план, наречен „Национална купа“. Остава им единствено да преборят националната кауза.

Днес Левски е на 8 точки зад Лудогорец. На 10-и март може да замръкне само на две. Трябва да бие ЦСКА утре и самия Лудогорец две седмици по-късно. Ако искаш да ставаш шампион, така се прави. И никакви Павелколевизми, че че цел №1 на Левски било спасението. В тази държава Левски вечно ще бъде спасен. Ама от 10 години титла не е виждал.

Същото се отнася и за ЦСКА. „Червените“ още утре следобяд могат да се озоват на 2 точки от Лудогорец. Проблемът е, че сякаш самите хора в Борисовата градина нямат хъса за това. Делиорманци два пъти им залагат топката. Единият път – срещу Черно море, Любо Пенев и компания въобще не я уцелиха. Втрият път – малко насила го направиха за 2:1 с Ботев Враца.

Ако утре ЦСКА вместо да застигне Лудогорец, бъде задминат от Левски, ще стане страшно…

Всъщност най-страшно ще е мачът да завърши Х. Тогава да застават двата отбора на центъра и да пеят: Само Лудогорец!

One comment

  • иво георгиев

    23.02.2019 at 18:55

    Че то при равен ЦСКА става на 4 точки от Лудогорец и пак ще е по зле за Лудогорец отколкото Левски да победи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ