Венци Стефанов: Като нищо съдията ще ни реже, за да угоди на Ботев Враца

Славия Черно море 1 венци стефанов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира декларацията на Ботев (Враца) срещу рефера на мача с „белите“ Петър Костадинов. Врачани заплашиха, че ще напуснат Първа лига, ако съдията ги ощети срещу столичани.

„Дори не знаех кой ще е съдия на мача. Шокиран съм от целия този рев от Враца! Аз ги уважавам много, бяхме в един хотел по време на подготовката в Турция, но нещо явно ги е притеснило. След тази декларация от тяхна страна, като нищо сега реферът може да започне да реже Славия, само за да им угоди. Наистина съм шокиран, защото се наслагва едно голямо напрежение за двубой, който не е с чак толкова голям залог. Всичко това ми напомня за приказката за Нероден Петко. Ако вземе, че случайно обърка човекът в наша полза, то тогава единият изпадащ ще е ясен. Шегувам се, разбира се. Ако нас ни ощети, няма да напуснем първенството“, каза Венци Стефанов пред „Меридиан Мач“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ