ЦСКА почнал разговори за заместник изгонените защитници! Ще го вземе през лятото?

Любо Пенев

Откупната клауза на Иван Бандаловски в Берое е спряла ЦСКА от привличането му през тази зима. „Армейците“ са проявявали интерес към бранителя, като са провели и проучвателни разговори. В договора му със заралии обаче е заложена определена сума в размер на малко над 100 000 евро, която трябва да бъде платена за привличането му. ЦСКА е искал да вземе Бандаловски още сега, а не да чака до лятото, когато контрактът му изтича. Клаузата обаче е отказала „червените“ от намеренията им. Бившият капитан на ЦСКА е бил сред вариантите за заместник на Станислав Манолев. Той беше освободен от новия треньор Любослав Пенев. Вратата беше посочена и на още един десен бек – Борис Секулич, който също не е бил желан от Ел Голеадор.

Заради усложнената ситуация в защита „армейците“ привикаха 19-годишния Иван Турицов от Литекс, където беше преотстъпен. Младокът, който проведе зимна подготовка с ловчанлии, вече направи дебют за ЦСКА в мача срещу Ботев (Враца).

Не е изключено през лятото Бандаловски да се завърне на „Българска армия“.

В същото време Армейците готвят оферта за 17-годишната звезда на Черно море Мартин Минчев, а проявяват интерес и към централния защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ