Новият любимец на сектор „Г“ започва от първата минута срещу Левски, иска титлата

Божидар Чорбаджийски, Рубен Питно, Тиаго Родригес, Николай Бодуров

19-годишният Иван Турицов направи дебюта си за ЦСКА при победата над Ботев (Враца) през седмицата. Младокът се очертава да играе титуляр и срещу Левски през уикенда. „Червените“ ще са без наказания Кристиян Малинов, контузените Жеферсон и Ангел Лясков, а Жанио Бикел ще е под въпрос до последно. Така Турицов ще получи шанс да започне в дербито срещу „сините“ едва след един мач с червената фланелка. Той обаче не изглежда да се притеснява от нещо.

„Дебютът ойде малко неочаквано за мен, щастлив съм. Много благодаря на треньора за доверието.  Изпитвах леко напрежение, но целият отбор бе зад мен. Разговаряме постоянно. Усещах подкрепата на абсолютно всички и затова играх добре срещу Ботев. Напрежението изчезна, защото всички ми помогнаха преди мача. В нашия отбор колективът е на много високо ниво. Задружни сме.

Дядо ми и баща ми са от ЦСКА, те ми показаха любовта към отбора. Да пея с тази публика е невероятно! Атмосферата е много добра. Особено сега – победата (б.а. срещу Ботев) вдигна допълнително настроението ни. Напълно готови сме да победим Левски и се надявам, че ще го направим.

ЦСКА винаги се бори за титлата, а във всеки мач играе за победа. Готови сме за титлата! Напълно е възможно и реално ние да станем шампиони. Надявам се, че ще се случи“, каза Турицов пред Топспорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ