Съдът обяви присъдите за мелето на Локо Пд – ЦСКА – И.В. аут стадионите за година

1

Окръжен съд – Пловдив наложи глоба в размер на 2000 лева и забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за една година на И.В. за спортно хулиганство. Това съобщиха от пресцентъра на Съдебната палата. Различни санкции по Закона за спортното хулиганство /ЗООРПСМ/ са наложени и на други 10 лица, участвали в същото сбиване. Те ще прекарат определен брой денонощия в поделенията на МВР, забрана за посещение на спортни мероприятия в страната и чужбина за срок, различен за всяко лице, в зависимост от степента на вината му, уточняват от съдебния пресцентър.

Сбиването се случи на 26 ноември 2017 година по време на мача от Първата лига между Локомотив – Пловдив и ЦСКА-София. В края на първото полувреме, част от агитките на двата отбора излязоха на пистата и започнаха масово меле. Съдията прекрати срещата до овладяване на страстите. Бързата намеса на полицията освободи терена, като част от участниците в сбиването бяха арестувани.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ