На какъв треньор попадна Десподов!? И той падна контузен преди решителна битка на Каляри!

Кирил Десподов

Българският национал Кирил Десподов е с контузия. Крилото на Каляри пропусна тренировката на тима в четвъртък, като причината за това са болки в гърба.

Това е доста неприятно за бившия футболист на ЦСКА, който се очакваше да бъде сред титулярите за гостуването на Сампдория от 25-ия кръг в Серия “А” в неделя от 13:30 часа.

Сега обаче тази травма може да накара треньорския щаб да не рискува и отново да го остави на пейката, а ако проблемът е по-сериозни, българинът може дори да не бъде в групата за срещата в Генуа.

До момента Кирил Десподов има записани два мача на сметката си за Каляри в Серия “А”. И в двата случая обаче той влизаше на терена от резервната скамейка срещу Милан (0:3) и срещу Парма (2:1).

В тима изглежда има проблеми с физическата и кондиционна подготовка, тъй като бройката на играчите с травми вече набъбна много сериозно и наставникът Роландо Маран за трета поредна седмица ще има трудности с избора на състав.

Каляри е на 6 точки над зоната на изпадащите в Серия А и при втори поредене успех след 2:1 над Парма ще дръпне много сериозно пред последните три отбора в класиране. Сампдория изглежда удобен съперник, след като е в поредица от 3 поредни загуби и само 1 победа в последните си 7 мача.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ