Павел Колев обяви, че Левски купува чужденец и каза кой от Лудогорец няма място на „Герена“

Милен Радуканов, Павел Колев

Левски ще привлече още един нов футболист до края на трансферния прозорец у нас на 28 февруари, обяви изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев пред Блиц. От думите му стана ясно, че клубът ще плати трансферна сума за играча, тъй като Колев изрично споменава, че сделката ще бъде финализирана до края на прозореца, а новото попълнение ще е чуждестранен централен защитник. Към момента Левски разполага на този пост с Давид Яблонски, Нуно Рейш и Деян Иванов. На първият договора изтича през лятото, вторият по принцип е дефанзивен халф, а Деян не успява да се пребори с конкуренцията на чужденците.

Изпълнителният директор на Левски бе категоричен и, че в клуба работа няма да започне бившият спортен директор на Лудогорец Методи Томанов. Такива информации се появиха още в края на 2018 г., но едва сега те биват опровергани. Колев отрече и, че Андрей Желязков е вариант за попълнение в скаутското звено.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ