Бикел започва като титуляр в дербито! Считан за титуляр срещу Левски аут за две седмици

Цска Етър (23) Жанио Бикел

Изтърпелият наказание Жанио Бикел трябва да замени Кристиян Малинов, който ще бъде със спрени права за дербито с Левски.

Последният получи 5-ия си жълт картон при тактическо спиране на бърза атака на Ботев (Враца) и ще отсъства в един от най-важните мачове до края на първия дял от първенството.

При това положение Бикел трябва да играе като вътрешен халф, непосредствено пред „червената“ защита, а Рубен Пинто ще има по-офанзивни функции, редом до своя сънародник Тиаго Родригес, пише „Меридиан мач“.

Разбира се, Любо Пенев може отново да предприеме някоя изненада, но тя зависи и от състоянието на Ангел Лясков. Той пострада в 70-ата минута на двубоя с Ботев (Враца), когато Даниел Генов от Ботев бръкна в дясното му око при спор за топката. Защитникът на ЦСКА получи медицинска помощ, но се наложи веднага да бъде откаран към болницата за преглед.

Левият защитник е с разкъсан капиляр в окото и ще трябва да почива две седмици, което го вади автоматично от строя за предстоящото в неделя от 13,00 часа вечно дерби с Левски.

Мачът с Левски пропуска и другият ляв бек на „червените“ – Жеферсон, а Енрике, който получи травма на „Тича“ срещу Черно море, до последно ще е под въпрос..

Много малко вероятно е обаче Бикел отново да бъде пуснат като ляв защитник, а като опорен халф да излезе тийнейджърът Валентин Антов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ