Желан от ЦСКА обеща да доближи „червените“ още по-близо до Лудогорец

7 Dni Sport19.02.2019
черно море

Талантът на Черно море Мартин Минчев се закани неговият тим да спре и Лудогорец, както направи с Левски и ЦСКА. Което пък ще приближи, червените, които се интересуват от младока, още по-близо до разградчани.

За нас най-важното сега е да се възстановим по-бързо и да покажем най-доброто от себе си срещу Лудогорец в следващия кръг. Не знам защо пред родна публика играем много по-успешно, отколкото като гост. Мисля, че след като във Варна победихме Левски и ЦСКА, имаме реален шанс да спечелим и срещу Лудогорец“, заяви Минчев.

„Мисля, че има много момчета, които могат да играят добре при мъжете. Един от тях е Крис Добрев от Ботев. Вярно е, че при мъжете темпото е много по-бързо, трябва да имаш и много здрава психика, особено, когато играеш срещу отбори като ЦСКА и Левски. Има още какво да уча, винаги съм благодарен, когато треньорът ми дава шанс да играя и най-важното за мен е във всеки двубой да се раздавам на макс“, добави талантът.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ