Любо Пенев сензационно: Променяме политиката на ЦСКА! Аз изгоних Манолев

7 Dni Sport19.02.2019
Любо Пенев, Димитър Вутов

Любослав Пенев коментира успеха с 2:1 над Ботев (Враца), с който „червените“ се доближиха на 5 точки от временния лидер в Първа лига – Лудогорец.

„Спечелихме, защото играхме добре. Създадохме много положения, трябваше да вкараме и повече голове, за да няма напрежение след 2:1. Много съм доволен от играта – и в защита, и в нападение“, заяви Пенев.

„Когато получиш гол и остават малко минути, инстинктивно започваш да играеш в защита. Това е пътят, по който ще вървим. Разговарям с всички футболисти, знам кой къде е играл и преди това. Правим вътрешни ротации, всички играха добре – и тези, които започнаха, и тези които завършиха мача. Турицов, да… Трябва да ги проверя играчите, затова ми е нужно да ги видя в официален мач“, добави Ел Голеадор.

„Да, на Малинов е за картон, но през първото полувреме показваш един критерий, второто друг. Не съм чел документите (б.а. – за глобата), но не съм съгласен. Може и да съм бил малко остър, винаги ще е така, когато се налага… Не си спомням с нещо да съм обидил съдиите. Може да съм прекалил, но не съм далеч от истината. Не мисля, че тези хора трябва да говорят за етика, дисциплина и морал. На мен ми е лесно, отивам на пресконференция и да отговарям: „Всичко е точно“. Така е най-лесно“, добави Пенев.

„Какво да кажа за Манолев? Мога да коментирам, не е проблем. Решението е мое, всичко е приключено. Така ще бъде и с други футболисти. Заставам си зад решението, така трябва да бъде. Няма нищо лошо. Не трябва да има сърдити. Без значение кой е футболистът, не го правя за първи път. Момчето си е намерило отбор, ще играе. От тук нататък ще имаме по-различна политика, към по-различни играчи“, допълни специалистът.

„Да не се връщаме на мача във Варна, защото ни слушат и гледат, и сигурно някоя комисия заседава даже. Излишно е да казвам, че ЦСКА винаги излиза за победа, особено под мое ръководство. Мачът с Левски е дерби №1. Очаквам добър двубой и 3 точки, които са важни по пътя към титлата. Аз видях с Лясков какво се случи, други трябваше да видят. Ще бъдем готови и подготвени за този сериозен мач“, завърши Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ