Това с ЦСКА вече минава всякакви граници! Хубаво, мразите Любо, но защо пребивате играчите?

7 Dni Sport19.02.2019
Ангел Лясков

Два мача футболистите на ЦСКА са ритани от първата до последната минута. Във Варна и сега срещу Враца ги млатеха кой където свари. Ритници и удари от глезените до главата. Пробваха даже да извадят око на Лясков днес.

Апотезът беше след 2:0 срещу Ботев. Гостите вместо да настъпят малко повече на футболните дела, продължиха с балтиите, окрилени от тихата свирка на Ставров.

За два мача срещу футболистите на ЦСКА са извършени над 40 фаула. Това означава, че в 1/4 от играното време тези хора са били на земята. План за спиране на ЦСКА ли е това, или просто Черно море и Ботев Враца така си играят, тепърва ще се види.

Ясно е, че Любо Пенев е обществен враг №1 на футболната номенклатура. И тя ще направи всичко възможно да го унижи, за да не й се мярка повече. А какво по-голямо унижене за Чичовото, ако ЦСКА завърши на 3-о или пък мале кеф – на четвърто място.

Мачът с Левски ще покаже докъде можат да стигнат в наглостта си дървените глави от БФС. Техният бивш колега Павел Колев вече дърпа нещата в „Подуяне“. Мачът с ЦСКА е основополагащ за него. Както се вижда съперници на ЦСКА и врагове на Любо Пенев имат общ интерес. Да видят Пенев повален. Дали преди това ще позволят на противниците да натръшкат ли играчите на ЦСКА?

2 comments

  • Иван

    19.02.2019 at 20:15

    Ей ревльовци а за дузпата за ботев при 0-0 нещо да напишете,или за това не ви плащат.

  • Алекс

    19.02.2019 at 22:55

    Ей льольо, а дузпата на ЦСКА, а спряната атака на Мауридес с идиотската засада, дето Мауридес тръгна от половината на ЦСКА, а недадените 100 картона на Ботев!?!?! Айде леко на завоя!?!?!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ