Баскет-националът Христо Захариев: Искаме да защитим трибагреника с две победи

христо захариев

Националът Христо Захариев смята, че отборът ни може да направи още един подвиг в световните квалификации. Преди няколко месеца „лъвовете“ победиха Франция в Ботевград, а сега ще опитат да повторят успеха и срещу Русия.

„Очаквам да изиграем два добри мача и да защитим цветовете на българския флаг. Надявам се да направим две победи за завършек на този цикъл. Мисля, че сме готови. Всички момчета са в добро настроение и във форма. Надявам се да изиграем добър мач и да успеем да направим още един подвиг срещу Русия“, заяви Захариев пред BGbasket.com.

България вече загуби шансове за класиране на световното в Китай, а според баскетболиста напрежението ще бъде изцяло върху Сборная.

„Ще играем без напрежение и ще го използваме като наш плюс. Напрежението ще е върху руснаците. Когато играеш освободено и с настроение, мисля, че ще се получат нещата“, сподели националът.

Той се надява привържениците да подкрепят отбора в „Арена Ботевград“.

„Русия е голямо име. Надявам се залата да се напълни и феновете да ни подкрепят в мача, а ние да ги зарадваме“, завърши Захариев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ