Лудогорец обяви Манолев! Страшно обещание от национала утре ще взриви Разград и ЦСКА

манолев

Лудогорец осъществи пореден трансфер на водещ български футболист. Цветовете на седемкратния шампион ще защитава националът Станислав Манолев, обявиха официално шампионите. В понеделник клубът и играча постигнаха договорка, след което подписаха договор. Манолев ще бъде представен пред феновете в Разград утре (19 февруари) преди мача на Лудогорец срещу Ботев (Пд). Националът се включва в тренировъчния процес на отбора веднага и ще е на разположение на Антони Здравков за следващите мачове в първенството на Първа професионална лига. Манолев избра Лудогорец пред оферти от България и чужбина.

Утре в Разград фланговият футболист трябва да обясни и защо бе освободен от ЦСКА след лагера в Испания и ден след назначаването на Любо Пенев. Или поне това трябва да се случи според обещанието, което той даде часове, след като напусна „Българска армия“. „Когато подпиша с нов отбор, ще разкажа всичко“, каза тогава Манолев.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ