Пенев размаха пръст на всеки чужденец в ЦСКА и предупреди Левски за дербито: Гледах ви всеки мач!

Енрике Рафаел

ЦСКА е напълно наясно със силните и слабите страни на Левски, намекна Любослав Пенев по време на пресконференцията си преди мача с Ботев (Враца) утре. Дербито между „сини“ и „червени“ е в неделя, а Ел Голеадор разкри, че наблюдава Левски още от началото на подготовката им.

„Гледал съм предишни мачове и на Левски, и на Ботев (Враца). Гледах цялата подготовка на Левски, както и мачът им с Локо Пд, но утре имаме друг съперник. Това, че мачът с Левски е в неделя не ни отклонява от методиката и стила на работа“, каза Пенев и обяви, че чужденците на „Българска армия“ трябва да познават много добре историята на клуба, но той няма различно отношение към тях.

„Ежедневно разговарям с футболистите, но съм убеден, че вече разбират за какво става въпрос и аз съм убеден и вярвам в професионалното им отношение към работата. Аз съм дисциплиниран и взискателен треньор, така че само по този начин можем да израснем и да вървим напред – тренировки, тренировки, тренировки. Както ние като щаб и ръководство полагаме усилия, те също трябва да са наясно къде са попаднали, това е професионален футболен клуб, не са детски ясли. Дали е чужденец или българин, аз не ги разделям. Казах им първия ден, че не ги деля на титуляри и резерви. Който се представи най-добре през седмицата, ще е титуляр. Всеки един, който иска да е част от ЦСКА, трябва да е наясно къде отива и иска ли да отиде. Когато дойдат тук, трябва да попрочетат за историята на ЦСКА, да видят кой къде е бил и къде е завършил кариерата си“, завърши темата наставникът на „червените“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ