Томаш отказа да скочи на играчите си, но ги предупреди: Един гол не трябва да ви срива

Томаш

Старши треньорът на Берое Александър Томаш заяви, че е много разочарован от изявите на своите футболисти при поражението от Септември с 0:1. Той обаче запази емоциите си и отказа да скочи по-сериозно на футболистите, но бе категоричен, че те не трябва да допускат един гол да проваля всичко, което отборът тренира и опитва да направи.

„Вкараха ни гол от нищото и ние след това нищо не направихме. Не наложихме себе си, нямахме самочувствието, разпознаването на ситуациите. Най-лесно е да се оправадаваме, но аз нося отговорността. Много съм разочарован, но причините са си в нас. Не може един гол да промени абсолютно цялата настройка. Дори втори гол да получиш, трябва да продължиш да правиш същите неща. Явно имаме много работа за вършене. Това са моите играчи и на тях мога да има кажа всичко, но пред обществеността няма да го направя и аз ще нося отговорността. Някои неща трябва да си останат в кухнята.

Трябва да компенсираме липсата на продадените играчи и работим, за да го направим. Селекцията винаги е отворен процес и всеки добър футболист, който иска да дойде, може да дойде при нас“, каза Томаш.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ