Единственият, който не вбеси „червена“ България на „Тича“, се обяснява на феновете за провала (СНИМКА)

cska13

ЦСКА загуби вчера с 0:2 от Черно море на „Тича“ и изпусна да скъси дистанцията до Лудогорец на само 4 точки. „Червените“ определено имаха затруднения да изпълняват указанията на Любослав Пенев след само 1 седмица тренировки под негово ръководство, и доста от футболистите заслужиха критики. Али Соу обаче е впечатлил публиката с желанието, което е демонстрирал, въпреки че имаше отличен шанс да вкара, който пропиля.

Гамбийският национал качи кадър от мача в Инстаграм, към който написа „Не искахме такъв резултат, но борбата за величие продължава. Загубата не те прави загубеняк, а това да се откажеш“. Това провокира феновете на тима да изкажат подкрепата си към Соу, а някои от тях дори и го мотивираха още повече за следващия мач с Ботев (Враца) на „Армията“. Нападателят отговори на всеки, а в един от коментарите си дори обясни: Просто имахме лош ден, но ще се завърнем по-силни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ