5 поредни мача в София! 5 победи и Левски става претендент за титлата! Божков вече го е правил с…ЦСКА

7 Dni Sport17.02.2019
левски първа тренировка

Левски започва незапомнената си серия от 5 поредни мача в София! 5 победи пък превръщат „сините“ в тих фаворит за титлата, не само заради коефициентите и новата собственост.

Днес на „Герена“ идва Локомотив Пловдив, после се задават 3 мача на „Васил Левски“ – срещу Витоша, ЦСКА и Славия, а накрая домакинство на Лудогорец пред 20-ина хиляди зрители!

Вземе ли 5 победи в тези двубои, Левски ще влезе във финалната шестица с 5 точки (а защо не и по-малко с оглед двубоите на разградчани с Ботев и Черно море) пасив от Лудогорец. Т.е. ще е докарал борбата до титлата до 2 директни мача!

Нещо, което е напълно възможно и Васил Божков вече го е правил…срещу Левски. В първия си полусезон в ЦСКА той стартира с разлика от 8 точки зад Левски и го докара до директен мач на „Герена“, където кървавият гол на Гонзо реши всичко.

Така, че победа днес на Левски ще накара тези дето го зачеркнаха да наплючнач моливите и да започнат нови сметки. Този път със сините в тях.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ