Стартовите състави на Етър и Дунав! Боджадж ще води атакат на болярите срещу русенци

Цска Етър 10

Станаха ясни стартовите състави на Етър и Дунав (Русе). Двата тима се изправят един срещу друг в сблъсък от 21-ия кръг на Първа професионална лига. „Виолетовите“ са приятната изненада от началото на сезона в шампионата, а добрите впечатления от представянето на отбора бяха потвърдени и по време на зимната подготовка. “Виолетовите” постигнаха респектиращи резултати в контролите и това дава основания да се очаква, че могат да се преборят за място в Топ 6.

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров е убеден, че отборът му е способен да си тръгне поне с точка от „Ивайло“. „Драконите“ са 12-и в класирането и ще търсят положителен резултат, за да се отдалечат от опасната зона.

През есента Етър се наложи в Русе с 4:2 и като цяло е в серия от три поредни победи срещу Дунав.

Стартови състави:

ЕТЪР: 1. Христо Иванов, 84. Здравко Илиев, 16. Пламен Гълъбов, 21. Венцислав Василев, 25. Крум Стоянов, 5. Георги Сърмов, 17. Аласана Мане, 8. Румен Руменов, 10. Велко Батрович, 11. Даниел Младенов, 88. Флорент Боджадж

ДУНАВ: Благой Макенджиев, 24. Александър Исаевски, 5. Георги Динков, 4. Петър Патев, 2. Самуел Инкоом, 31. Красимир Станоев, 11. Диян Димов, 83. Христо Попадийн, 14. Божидар Васев, 98. Светослав Ковачев, 9. Ахмед Ахмедов


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ