Феновете на ЦСКА в потрес! На 5-и април може да се окаже, че клубът е приключил…

7 Dni Sport17.02.2019
cska7

Привържениците на ЦСКА са в пълен потрес от безличната игра във Варна, загубата с 0:2 от Черно море и най-вече от пълната липса на перспектива пред клуба.

Червените са изправени пред угрозата да се окаже, че на 5-и април клубът на практика може да затвори, защото няма за какво да играе. Титлата вече е загубена, а ден преди това ЦСКА може да е отпаднал и от купата в Разград.

Ако това се случи, със сигурност ще станем свидетели на сериозни катаклизми. И в момента форумите и червените групи кипят. За първи път се надига глас дори срещу Гриша Ганчев, нещо, което доскоро се смяташе за немислимо.

Очаква се следващата седмица при загуба и от Левски, голяма част от феновете да обявят бойкот на сезона и да не стъпват повече на мач на „червените“. Което ще е продължение на една страшна за клуба тенденция – за първи път от много години насам ЦСКА не е най-гледания отбор в България, след като бе детрониран от Левски.

Точно мачът със „сините“ следващата седмица може да обърне нещата. Или да ги задълбочи…


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ